Loading... Loading...

dr. Sándor Zsófia

Rozált jó szívvel tudjuk ajánlani mind szakmai felkészültségére, mind készséges rendelkezésre állására tekintettel. Az elképzeléseinket igyekezett adaptálni, valamennyi kérdésünket gyorsan és alaposan megválaszolta, így a végleges tervekkel tökéletesen elégedettek vagyunk.


Dr. Tokár Mária

A Berger Házak ajánlotta nekünk az atelierR design stúdiót és mondhatom, nagyon elégedettek vagyunk. Rugalmas, korrekt, segítőkész hozzáállást tapasztaltunk. Minden időben, a megállapodás szerint történt. Örülök, hogy kapcsolatba kerültünk a céggel. Bátran ajánlom másoknak is!


G. Norbert

Rozállal ajánlás alapján találkoztunk. Egy generálkivitelező ajánlotta, mint olyan fiatal, ambíciózus tervezőt, akivel könnyű együtt dolgozni. Úgy döntöttünk, hogy őt kérjük fel a családi házunk terveinek elkészítésével.
A közös munkát nagyon élveztünk, Rozál valóban azt a házat rajzolta meg, ami az elképzeléseinkben szerepelt. Közben arra is figyelt, hogy élhető legyen, energiatakarékos és jól is nézzen ki.
A tervei alaposak. A kivitelezőnk szerint ritkán készül ilyen sok terv, \"nem szokott ennyit látni\".
Másnak azért tetszettek a terveink, mert azok \"átgondoltak\".


András Vass

Profi munka és profi hozzáállás.


Kristof Vass

A precíz és megbízható tervezés, mindig gyors válaszokat és javaslatokat kaptam, ha bármi kérdésem volt.


Pataki László

Rozált ismeretlenként, korábbi munkái alapján kerestük fel készházunk tervezésére. Az első konzultáción tapasztalt jó benyomás a tervezés teljes szakaszában kitartott. Nagyon alapos és felkészült. Éreztük, hogy jó kezekben vagyunk. Támogató és együttműködő a hozzáállása, akár órákon belül meg volt válaszolva minden felmerült kérdés. A következő házunkat is rá fogjuk bízni 😊


Major Móni

Rozál szakmailag felkészült, rugalmas, alapos, profi tervező. Annak ellenére, hogy határozott elképzeléseim miatt saját kreativitását ebbe a projektbe nem tudta teljesen belevinni, maximálisan együttműködő és segítőkész volt a közös munka során, sőt még utána is. Sok-sok engedélyeztetési akadályon vitte sikerrel keresztül a terveket, amit ezúton is köszönök!
A kivitelezőm a tervek kidolgozottságával elégedett volt, sok olyan tervből kellett már házat építenie, ahol a műszaki tartalom nem volt megfelelően kidolgozva, de Rozál terveinél ezzel nem volt gond. A házépítés az alábbi linken végignézhető (8 rész): https://www.youtube.com/watch?v=DL3kQXZo3UI


Maitz Kata

Határozott elképzelésekkel kerestem meg Rozált, aki olyan házat tervezett nekünk, ami felülmúlta ezeket az elképzeléseket. Rögtön megértette az igényeinket, a stílusunkat. A ház nagyon funkcionális, mégsem szokványos, nagyon imádjuk.
Rozál mindig elérhető volt, bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá az építkezés során, gyors és hozzáértő segítséget kaptunk.


Tóháti Liza

Rozált vidéki családi házunk megtervezésével bíztuk meg.
Az elejétől kezdve tudta és értette, hogy mi is a mi álmunk és csodálatos letisztult terveket készített. Külön élmény volt látni első építtetőként hogyan is valósul meg az általunk elképzelt kép:)
Megbizható, preciz és mindig a minőségre törekvő! Az utolsó ceruzavonások után is segítőkészséggel kereshettük meg az esetleges kérdésekkel.
Mindenkinek szívből ajánljuk:)
Liza és Bálint


Megyeri Attila

Ajánlás útján ismerkedtünk meg Rozállal, és bíztuk meg a családi házunk tervezésével. Gyorsan sikerült eljutnunk az elképzeléseink szerinti vázlattervekig, és a finomítási kéréseinket is egy-két napon belül teljesítette. A hivatalos és sajnos problémás egyeztetési köröket is hősiesen végigküzdötte. Az építkezés során folyamatosan nyomon követte a munkálatokat, és felhívta a figyelmünket a lényeges kivitelezési kritériumokra.


Alan McGrath

I am delighted to recommend Rozal to anyone considering building a new house. She is a fantastic architect with an intrinsic capability to understand exactly what her client requires. My wife and I are first time house builders and Rozal patiently guided us through the process. From the first day we met Rozal we knew straight away we were in safe hands her approach and high degree of professionalism meant she designed the perfect house for us. I did not need to make one single change to the design as Rozal fully understood our brief and brought it to life designing a beautifully house. Rozal also helped us through the new house approval process with the local authorities. She continues to answer any questions we have regarding installing solar panels, battery storage, underfloor heating etc etc.
If you are considering what Architect to engage for your new project I strongly recommend you contact Rozal.
If you need to contact me personally regarding the quality of service provided by Rozal please email me.


Tuba Erzsébet

Megbízható, precíz tervezés. Szavahihető, korrekt hozzáállás.
Utóbbi két tulajdonság egyre ritkább mostanság, de rendkívül fontos egy megbízás, vagy közös munka során, így külön kiemelném.


A Parti család

Rozált könnyűszerkezetes családi házunk tervezésével bíztuk meg.
Rozál nagyon profi! A tervezési folyamat gördülékeny volt és a végeredménnyel nagyon meg voltunk elégedve. Átgondolt, precíz és mindenre kiterjedő, alapos terveket kaptunk kézhez. A vele együtt dolgozó tervezők is nagyon profi munkát végeztek (pl. gépészet, statika), Amit még külön kiemelnénk, hogy Rozál nagyon lelkiismeretes, mindig szinte azonnal reagált kérdéseinkre, kéréseinkre!


Pártos Gergely

Egy könnyűszerkezetes házakat kivitelező cég ajánlata alapján kerestük meg Rozált. Abszolút számíthattunk rá, amit megbeszéltünk, az úgy történt. Türelmesen fogadta az újabb és újabb ötleteinket, végül egy remek kis házat tervezett nekünk.


Zalabai Tamás

Rozált a viszonylag trükkös telkünkre épülő tégla/könnyűszerkezetes házunk tervezésére kértük fel. Pár kisebb módosítás után egy nagyon szép, egyedi és ötletes tervvel állt elő, aminek a kivitelezése még mindig folyik. A folyamatos kérdésözönre mindig nagyon gyorsan reagál, ez szerintem itthon ritkaság. Komoly szaktudással rendelkezik és a legújabb technológiai újításokat alkalmazza. Mindenképpen ajánlom.


Radnóczi-Szekér Julia

Családi házunk tervezése során hamar megtaláltuk a közös hangot Rozállal, könnyen ráérzett arra mit szeretnénk. Még arra is, amiről nem is tudtunk, hogy szeretnénk. A tervezés összes szakaszában és később is bátran fordulhattunk hozzá kérdéseinkkel, precizitása, alapossága miatt sok későbbi akadályt elkerültünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, nekünk biztos pont volt az építkezés során.


Varga Márk

Bálint Rozáliát és az atelierR tervezőcsapatát egy pilisi családi ház terveinek elkészítésével bíztuk meg. A tervezési munkát az első közös gondolkodástól az utolsó apró részletek véglegesítéséig a szakmai elkötelezettség és precizitás jellemezték. A nyílt és gyors kommunikáció, a transzparens szerződési folyamat és elszámolás, az egyedi igények kapcsán tanúsított támogatás és rugalmasság mellett családi otthonunk megtervezése valóban örömet jelenthetetett a számunkra. Ezúton is köszönjük Rozálnak ezt a kíváló munkát!


Józsa Ferenc

Korrekt, pontos, megbízható, felkészült. Ebből már egy is kuriózumnak minősül az építőiparban. Rozálban pedig mind megvan. Ha legközelebb házat tervezünk, arra is őt kérjük fel.


Hajas László

A Rozál által készített könnyűszerkezetes házunk terve elsőre elnyerte tetszésünket. Feleségem és én azonnal éreztük, hogy az elkészült terv szinte tökéletes összhangban van elképzelésünkkel. Rozál nagyon pontos, precíz, alapos tervet készített, amelyet a ház kivitelezésével megbízott cég szakemberei is csak dicsértek. Az építkezés során felmerülő egyéb szakmai - nemcsak a tervhez kapcsolódó - kérdésekben is szinte rögtön jött Rozáltól a segítség, egy-egy válasz, útmutatás. Rozál proaktív hozzáállása, munkastílusa és szakértelme bizalmat keltett bennünk már az első napok után, és ez a jó tapasztalatunk mindvégig megmaradt. Amennyiben a jövőben úgy adódna, újból őt kérnénk fel a tervek elkészítésére!


Boér Réka

Több projekten is dolgoztunk együtt az elmúlt években Rozáliával, és a tapasztalataim alapján bátran ajánlom őt. Nemcsak szakmailag kiemelkedő a teljesítménye, de a munkához való alázatossága, elkötelezettsége és az emberekkel való bánásmódja is figyelemreméltó. Mindig gyorsan megtaláltuk a közös hangot, gördülékenyen oldotta meg a problémás helyzeteket is.
Könnyen és hatékonyan lehet vele együtt dolgozni!


Brisztella Mária

A Gerenda- és Készházgyártó ajánlására léptem kapcsolatba Bálint Rozália építésszel. Azonnal megtaláltuk a közös hangot. Gyönyörű házat tervezett Nekem, a Szentendrei szigeten lévő telkemre. Egy letisztult, a település arculatába illő, stílusában falusi ház, de mégis nagyon mai. Pontosan a személyemre szabott.
Rozál fiatal, lendületes és nagy szaktudású építész, csak ajánlani tudom mindenkinek.


A Papanek család

Az atelierR design studio 2018-ban egy könnyűszerkezetes családi ház tervét készítette el számunkra, ami 2019-ben változtatások nélkül megvalósult és jól lakhatónak bizonyult. A ház szépsége és praktikus beosztása is Rozáliát dicséri, de jelentős segítséget kaptunk Tőle az építkezés kisebb-nagyobb gondjainak a megoldása során is. Ezért másoknak is ajánljuk, hogy kérjék fel házuk tervezésére.